Stockholm Frontrunners

Stockholm Frontrunners är en idrottsförening för HBTQ-personer och deras vänner. Du kan välja mellan löpning och motionspromenader. Grupper finns för såväl nybörjare som för mer avancerade löpare. Förutom träning och motion prioriterar vi social gemenskap.

Om oss

Stockholm Frontrunners är en idrottsförening för HBTQ-personer och deras vänner. Du kan välja mellan löpning och motionspromenader. Grupper finns för såväl nybörjare som för mer avancerade löpare. Förutom träning och motion prioriterar vi social gemenskap. Vi har omkring 150 medlemmar.

När: tisdagar 19:00 och lördagar 10:30

Plats: Zinkensdamms IP, entrén närmast T-banan Zinkensdamm (Ringvägen 16). Ta T-bana till Zinkensdamm eller Blå buss 4.

Vi tränar året om, ca 1-1,5 h per gång. Efter lördagsaktiviteten har vi gemensam fika/brunch.

Artikel:
http://www.stockholmsidrotten.se/varanyheter/2018/hbtq-vanligafrontrunnerslockarmanganyamedlemmar

Träningsschema

Mer om vår träning

Tisdagar

tisdagar springer vi oftast olika typer av intervaller anpassade efter alla, oavsett nivå. Innan intervallerna värmer vi upp, stretchar och har löpskolning (gör övningar som hjälper oss att utveckla vår löpning). Vill du inte springa intervaller just den kvällen kan du i stället välja att springa en sträcka efter eget val eller att delta i promenadgruppens aktiviteter. Under sommaren träffas vi efteråt på en after run.

Promenadgruppen (Frontwalkers) går 45 min­ till 1 timme, i rask takt vilket motsvarar 4-5 km. Syftet är att förbättra deltagarnas kondition.

Lördagar

lördagar är det social löpning. Vi delar in oss i grupper som springer olika distanser med farten anpassad efter den nivå som deltagarna har. Innan träningen värmer vi upp, stretchar och har löpskolning.

Frontwalkers går ca 45 min till 1 timme (vilket motsvarar ca 4-5 km) i syfte att förbättra sin kondition. Om du är skadad eller av andra skäl inte kan delta i löpträning är du välkommen att delta i promenadgruppens aktiviteter.

Omklädningsrum

Vi hyr ett omklädningsrum med dusch och bastu i Zinkensdamms Hotell, gratis för medlemmar. Där går det bra att lämna ombyteskläder. Under träningspassen är det bara vi som har tillgång till omklädningsrummet men var ändå försiktig med att lämna värdesaker där.

Tag med egen handduk.

Vid enstaka tillfällen kan det förekomma att vi inte har tillgång till omklädningsrummet p g a att det pågår konferenser på hotellet.

Efteråt samlas vi alla för gemensam fika/brunch på Hotell Zinkensdamm i Tantolunden (Zinkens Väg 20) för att umgås. Kaffe, smörgåsar och varma rätter m.m. finns att köpa. Vid vackert väder sitter vi utomhus.

Bli medlem

Medlemskap

Du är välkommen att delta 3 gånger innan du blir medlem.

Medlemsavgift är för närvarande 200 kr per år.

Studenter, pensionärer och arbetslösa betalar 150 kr per år.

Swish 123 453 72 54

Bankgiro 588-7617 Vänligen ange ditt namn på inbetalningen

Kontakta oss: info@stockholmfrontrunners.com

Vad ingår i ditt medlemsskap

Detta ingår i ditt medlemskap

  • Minst 100 träningstillfällen
  • Intervall- och löpträning
  • Stretching
  • Löpskolning och träningsråd
  • Möjlighet att resa till tävlingar i Sverige och utomlands

Medlemsavgiften använder vi till:

  • Avgifter för medlemskap i International Frontrunners och Riksidrottsförbundet
  • Avgifter för tjänster såsom bank och webbhotell
  • Administrativa kostnader
  • Inköp av reklamprodukter, beachflagga och visitkort
  • Hyra av lokaler för sociala aktiviteter