Träningsschema

Mer om vår träning

Tisdagar

tisdagar springer vi oftast olika typer av intervaller anpassade efter alla, oavsett nivå. Innan intervallerna värmer vi upp, stretchar och har löpskolning (gör övningar som hjälper oss att utveckla vår löpning). Vill du inte springa intervaller just den kvällen kan du i stället välja att springa en sträcka efter eget val eller att delta i promenadgruppens aktiviteter. Under sommaren träffas vi efteråt på en after run.

Promenadgruppen (Frontwalkers) går 45 min­ till 1 timme, i rask takt vilket motsvarar 4-5 km. Syftet är att förbättra deltagarnas kondition.

Lördagar

lördagar är det social löpning. Vi delar in oss i grupper som springer olika distanser med farten anpassad efter den nivå som deltagarna har. Innan träningen värmer vi upp, stretchar och har löpskolning.

Frontwalkers går ca 45 min till 1 timme (vilket motsvarar ca 4-5 km) i syfte att förbättra sin kondition. Om du är skadad eller av andra skäl inte kan delta i löpträning är du välkommen att delta i promenadgruppens aktiviteter.

Omklädningsrum

Vi hyr ett omklädningsrum med dusch och bastu i Zinkensdamms Hotell, gratis för medlemmar. Där går det bra att lämna ombyteskläder. Under träningspassen är det bara vi som har tillgång till omklädningsrummet men var ändå försiktig med att lämna värdesaker där.

Tag med egen handduk.

Vid enstaka tillfällen kan det förekomma att vi inte har tillgång till omklädningsrummet p g a att det pågår konferenser på hotellet.

Efteråt samlas vi alla för gemensam fika/brunch på Hotell Zinkensdamm i Tantolunden (Zinkens Väg 20) för att umgås. Kaffe, smörgåsar och varma rätter m.m. finns att köpa. Vid vackert väder sitter vi utomhus.